Når du donerer 300 kroner eller derover modtager du et special designet armbånd

Med armbåndene vil Blossom Project gerne skabe opmærksomhed og forståelse omkring at vi alle er forskellige blomster og vi bærer forskellige livshistorier og udfordringer. Vi har alle en unik historie, og vi er alle smukke og specielle på vores egen måde.

Ved at bære armbåndet viser du støtte, og det symboliserer værdierne om omsorg, respekt, værdighed og håb for udsatte kvinder

Armbåndene er generøst doneret og designet af:


Golder Copenhagen, Smykkedesigner Dorthe Goldschmidt ​


Tina Hjelm, Smykkedesigner Tina Hjelm

Stilla, Smykkedesigner Maria Hybschmann

BLIV FRIVILIGE

Jeg bekræfter hermed at oplysninger jeg har givet er rigtige og korrekte efter min bedste viden. Jeg forstår, at jeg søger en frivillig stilling og derfor accepterer at bruge min tid, færdigheder og ekspertise på frivillig basis uden kompensation af nogen art. Ved accept af min ansøgning udgør et frivilligt forhold på ingen måde et ansættelsesforhold, partnerskab, eller kontrakt med Blossom-Project. Jeg accepterer at Blossom-Project bruger, opbevarer og udleverer de personlige oplysninger jeg har givet til det relevante formål med at lette og styre frivillige forhold i overensstemmelse med dansk lov om beskyttelse af personlige oplysninger (Lov om behandling af personoplysninger). Jeg forstår ved denne accept, at som frivillig er underlagt af Blossom-Projects politikker og procedurer.