Bliv Medlem - Dit medlemskab gør en verden til forskel.

Som medlem er du med til at sikre Blossom's folkelige forankring. Støt Blossom med bare 100 kr. om året, som medlem af Blossom er du med til at skabe bedre vilkår for kvinder, der af den ene eller anden grund befinder sig i udsatte situationer.

Som medlem vil du modtage vores nyhedsbrev 2 gange om året samt blive inviteret til den årlige generalforsamling og modtage en personlig invitation til vores arrangementer. 

Blossom-Project kunne ikke eksistere uden støtte fra enkeltpersoner, private fonde og virksomheder. Dit birdrag er fradragsberretiget, vi er taknemmelige for al støtte vi måtte modtage, Tak for du/I vil give en meningsfuld gave af omsorg, medfølelse og respekt.

Ved at donere til Blossom støtter du kvinder, som ønsker at skabe forandring i deres liv, deres familiers liv og forbedrer deres livssituation. Blossom har brug for din økonomiske støtte til at udfører vores programmer.

Tak for du vil støtte Blossom-Project i Danmark. Din donation berører livet for mange udsatte kvinder, der kæmper hver dag for at overvinde livet, udsathed og økonimsk trængsel.

Hos Blossom går 90 procent til projekterne og 10 procent af det doneret beløb til administration.

Når du donerer 300 kroner eller derover, vil du modtage et specialdesignet Armbånd.

Vælg et projekt, doner og støt vores arbejde: