Fra en kvinde til en anden

Hjælp til håndskrevet kort ~ din hjælp gør en forskel

Vi vil gerne gøre hygiejnetaskerne personlige ved at lægge et håndskrevet kort i.

Vi håber med kortet at give kvinderne en følelse af de bliver set og at der er nogen som tænker på dem og en følelse af håb.

Med din hjælp kan vi give kvinderne  den opmærksomhed. Du kan sende så mange kort som du kan vil.

Nedenfor er beskeden at skrive på kortet. Du er velkommen til at tilføje ikke mere end én linje. underskriv blot med dit fornavn.

Du finder et kort selv, og skriver følgende besked:

“Til en kvinde fra en anden,
Vi tænker på dig”
                          dit fornavn 

Send kort(ene) til:
Tine Christensen
Callisensvej 35, 1.
Hellerup

#toonewomanfromanother

BLIV FRIVILIGE

Jeg bekræfter hermed at oplysninger jeg har givet er rigtige og korrekte efter min bedste viden. Jeg forstår, at jeg søger en frivillig stilling og derfor accepterer at bruge min tid, færdigheder og ekspertise på frivillig basis uden kompensation af nogen art. Ved accept af min ansøgning udgør et frivilligt forhold på ingen måde et ansættelsesforhold, partnerskab, eller kontrakt med Blossom-Project. Jeg accepterer at Blossom-Project bruger, opbevarer og udleverer de personlige oplysninger jeg har givet til det relevante formål med at lette og styre frivillige forhold i overensstemmelse med dansk lov om beskyttelse af personlige oplysninger (Lov om behandling af personoplysninger). Jeg forstår ved denne accept, at som frivillig er underlagt af Blossom-Projects politikker og procedurer.