Din virksomhed kan gøre en forskel

Hos Blossom bygger vi relationer! Vi samarbejder med andre organisationer og virksomheder for at hjælpe nogle af de mest udsatte kvinder i samfundet

I september 2017 samledes 14 kvindelige medarbejdere hos Zendesk i San Francisco for at pakke 300 tasker til hjemløse kvinder i Bay Area. I december 2017 var det 10 kvindelige medarbejdere fra Google der pakkede 300 tasker.

Ønsker du at være vært for et pakkeevent, donere produkter eller milder, ring eller skriv gerne til Blossom i dag.

De tre ting Corporate Sponsors får i et partnerskab med Blossom

Anerkendelse - Sponsorer vil blive anerkendt for deres generøsitet
Synlighed - Udvalgt på sociale medier, logo på vores hjemmeside og nævnt til filantrope og organisationer som en af ​​sponsorerne i natura.
Inddragelse - involvering lokalsamfund og støtte af udsatte kvinder

Klik her til at kontakt os

BLIV FRIVILIGE

Jeg bekræfter hermed at oplysninger jeg har givet er rigtige og korrekte efter min bedste viden. Jeg forstår, at jeg søger en frivillig stilling og derfor accepterer at bruge min tid, færdigheder og ekspertise på frivillig basis uden kompensation af nogen art. Ved accept af min ansøgning udgør et frivilligt forhold på ingen måde et ansættelsesforhold, partnerskab, eller kontrakt med Blossom-Project. Jeg accepterer at Blossom-Project bruger, opbevarer og udleverer de personlige oplysninger jeg har givet til det relevante formål med at lette og styre frivillige forhold i overensstemmelse med dansk lov om beskyttelse af personlige oplysninger (Lov om behandling af personoplysninger). Jeg forstår ved denne accept, at som frivillig er underlagt af Blossom-Projects politikker og procedurer.