Et brev fra stifteren af Blossom

Tine Christensen

Jeg er vokset op i Danmark det, tilsyneladende, lykkeligste land i verden. Som 2-årig blev jeg adopteret fra øen Mauritius, som ligger i det Indiske Ocean og er vokset op i Vindinge lidt uden for Roskilde. Jeg har altid holdt af at rejse og mødet med forskellige kulturer, kulinariske traditioner, måder at leve på og den rige mangfoldighed, som verden har at byde på, har altid fascineret mig. Så da jeg mødte min mand, tog det mig ikke lang tid at sige ja, da muligheden for at flytte til USA bød sig.

I San Francisco blev jeg meget berørt af det store antal af hjemløse der var - ikke kun begrænset til ét enkelt område - men stort set overalt, hvor jeg kom. Det konstante møde med hjemløse som lå skjult bagved hjemmelavede telte, sovende i gyder, under motorvejebroer, og personer som råbte eller talte til sig selv på gaderne, gjorde det umuligt ikke at blive trist og følelsesmæssigt berørt.

Tanken om at starte Blossom Project begyndte, da jeg læste artikler om de mange kønsspecifikke udfordringer, som hjemløse kvinder oplever. Jeg var fyldt med dyb medfølelse, da jeg indså de vanskeligheder, som disse kvinder står overfor. Forsøgte på at bevare personlig værdighed og gode hygiejnevaner, især i deres månedlige perioder, er svært omend ikke umuligt.

Siden sommeren 2016 har Blossom Project gjort det til sin mission at støtte hjemløse kvinder, som en reaktion på det betydelige antal af kvinder, der alene kæmper med livet på gaderne – afskåret fra og usynlige i det resterende samfunds bevidsthed. Siden da har Blossom Project vokset sig større og i dag arbejder vi for forskellige grupper af udsatte kvinder, i forskellige lande, via forskellige projekter, men hele tiden med udgangspunkt i de samme værdier. 

Vi håber du vil støtte til Blossom Project til at hjælpe de marginaliserede, glemte og udsatte kvinder, der har brug for vores hænder, hjerter og håb. Hjælp os med at fortsætte vores arbejde sammen med vores mange partnerorganisationer som ydmygt tjener andre og gør vores verden til et bedre sted hver eneste dag.

Med stor taknemmelighed

Tine

 

 

“I am only one, but I am one. I cannot do everything, but I can do something. And I will not let what I cannot do interfere with what I can do.”

Edward Everett Hale