Et brev fra stifteren af Blossom,

Tine Christensen

Jeg er vokset op i Danmark det lykkeligste land i verden, tilsyneladende. Jeg blev som 2-årig adopteret fra øen Mauritius som ligger i det Indiske Ocean og er vokset op i Vindinge lidt uden for Roskilde. Jeg har altid holdt af, at rejse og se verden på forskellige måder. Og da jeg mødte min mand tog det mig ikke lang tid at sige ja da muligheden for at flytte til USA bød sig. I San Francisco blev jeg meget berørt af, omfanget af hvor mange hjemløse der var - ikke kun begrænset til et område, men stort set overalt, hvor du går. Skjult bagved hjemmelavede telte, sovende i gyder, under motorvejebroer, mennekser som råber eller taler til sig selv på gaderne, er det umuligt ikke at blive berørt over, diskutere eller blive trist af problemets omfang.

Tanken om at starte Blossom Project som blev stiftet i 2016, begyndte da jeg læste artikler om de mange udfordringer, som hjemløse kvinder oplever. Jeg var fyldt med dyb medfølelse, da jeg indså de vanskeligheder, som hjemløse kvinder står overfor. At forsøge at bevare personlig værdighed og gode hygiejnevaner, især i deres månedlige perioder er svært omend ikke umuligt.

Siden sommeren 2016 har Blossom Project gjort sit mission for at støtte hjemløse kvinder, inspireret som et svar på det betydelige antal kvinder, der står overfor livet på gaderne, usynlige i vores samfunds.

Blossom har siden vokset sig større og idag arbejder vi for udsatte kvinder i forskellige lande og via forskellige projekter, men hele tiden med de samme værdier. 

Vi håber du vil støtte til Blossom Project til, at hjælpe de marginaliserede, glemte og udsatte kvinder, der har brug for vores hænder, hjerter og håb. Hjælp os med at fortsætte vores arbejde sammen med vores mange partnerorganisationer, som ydmygt tjener andre, og gør vores verden til et bedre sted hver eneste dag.

Med stor taknemmelighed

Tine

 

 

“I am only one, but I am one. I cannot do everything, but I can do something. And I will not let what I cannot do interfere with what I can do.”

Edward Everett Hale