Blossoms Lillejuleaften

Julen er for de fleste af os ensbetydende med familiehygge, julegaver og juletræ. Men for nogle socialt udsatte kvinder er julen en smertefuld påmindelse om, at ens familierelationer er problematiske, at man ikke har råd til at give sine børn julegaver, eller at man ikke har et hjem, hvor man kan stille et juletræ.

Hos Blossom vil vi gerne minde dig om, at du ikke er alene, og at du fortjener en dejlig jul ligesom alle andre. Derfor inviterer jeg, Tine, stifteren af Blossom, dig og dine børn, til et hyggeligt lille julekomsammen i mit hjem. Det sker lillejuleaften, hvor der her vil blive serveret risengrød, juleguf, æbleskiver og kaffe. Derudover vil vi i fællesskab hygge os med lidt julebageri. For at komme i den helt rette julestemning vil der blive læst en julehistorie og sunget lidt julesange. Og det er jo ikke helt jul uden en julegave, så der vil også være en lille juleoverraskelse til de mindste.

Vil du deltage?

Vi afholder Blossom Lilliejuleaftens arrangementet i det private, fordi vi gerne vil skabe en hjemmelig og intim stemning, hvor der er god tid til at tale med hinanden. Derfor er der plads til 8 mødre plus deres børn. Hvis du gerne vil med, skal du gøre følgende:

  • Begrund kort hvorfor dig og dit barn gerne vil deltage i Blossoms Lillejuleaften arrangement (f.eks. trang økonomi, ingen familie, sociale, psykiske eller helbredsmæssige problemer)
  • Skriv et par sætninger om dit barn og hendes/hans interesser
  • Oplys alderen på dit barn (skal være i aldersgruppen 8-14 år)

Send din ansøgning til organisationen Julehjælpen.dk som Blossom i denne forbindelse samarbejder med. I tilfælde af du ikke matcher kriterierne for Blossoms Lilliejuleaftens arrangement, kan Julehjælpen.dk eventuelt finde et andet julearrangement til dig.

Tilmeld dig her:
Der skal ansøges om deltagelse til eventet gennem Julehjælpen

Praktiske informationer: 

  • Dato: d.23 december
  • Tidspunkt: kl.17.00–20.00
  • Sted: I det private hos stifteren af Blossom
  • Antal pladser: 8 mødre med børn (alder 8-14 år)

BLIV FRIVILIGE

Jeg bekræfter hermed at oplysninger jeg har givet er rigtige og korrekte efter min bedste viden. Jeg forstår, at jeg søger en frivillig stilling og derfor accepterer at bruge min tid, færdigheder og ekspertise på frivillig basis uden kompensation af nogen art. Ved accept af min ansøgning udgør et frivilligt forhold på ingen måde et ansættelsesforhold, partnerskab, eller kontrakt med Blossom-Project. Jeg accepterer at Blossom-Project bruger, opbevarer og udleverer de personlige oplysninger jeg har givet til det relevante formål med at lette og styre frivillige forhold i overensstemmelse med dansk lov om beskyttelse af personlige oplysninger (Lov om behandling af personoplysninger). Jeg forstår ved denne accept, at som frivillig er underlagt af Blossom-Projects politikker og procedurer.