Blossoms Lillejuleaften

Julen er for de fleste af os ensbetydende med familie og fællesskab, julegaver og juletræ. Men for nogle udsatte kvinder er julen en smertefuld påmindelse om at ens familierelationer er problematiske, at man ikke har råd til at give sine børn julegaver, eller at man ikke har et hjem, hvor man kan stille et juletræ.

Vi vil gerne minde disse kvinder om at de ikke er alene og at de fortjener en dejlig jul ligesom alle andre. Derfor inviterer Tine, stifteren af Blossom, mødre og deres børn, til et hyggeligt lille julekomsammen i sit hjem. Her vil der blive serveret risengrød, juleguf, æbleskiver og kaffe, og deltagerne vil sammen bage lidt julekager. For at komme i den helt rette julestemning vil der blive læst en julehistorie og sunget lidt julesange. Derudover vil der også være en lille overraskelse til de mindste.

Hvor holdes det
Vi afholder arrangementet i det private, fordi vi gerne vil skabe en hjemmelig og intim stemning, hvor der er god tid til at tale med hinanden. Derfor er der plads til 8 mødre plus deres børn.

Hvis du gerne vil med skal du gøre følgende:

Begrund kort hvorfor dig og dit barn gerne vil deltage i Blossoms lillejuleaften arrangementet (f.eks. trang økonomi, ingen familie, sociale, psykiske eller helbredsmæssige problemer)
Skriv et par sætninger om dit barn og hendes/hans interesser
Oplys alderen på dit barn (skal være i aldersgruppen 8-14 år)

Ansøgningen sende til organisationen julehjaelpen.dk, som Blossom i denne forbindelse arbejder sammen med. I tilfælde af du ikke matcher kriterierne for Blossoms lillejuleaftens arrangement kan julehjaelpen.dk eventuelt finde et andet julearrangement til dig.

Vi har modtaget rigtig positive tilbagemeldinger fra sidste års deltagere.

Søg her:  Julehjælpen

 

BLIV FRIVILIGE

Jeg bekræfter hermed at oplysninger jeg har givet er rigtige og korrekte efter min bedste viden. Jeg forstår, at jeg søger en frivillig stilling og derfor accepterer at bruge min tid, færdigheder og ekspertise på frivillig basis uden kompensation af nogen art. Ved accept af min ansøgning udgør et frivilligt forhold på ingen måde et ansættelsesforhold, partnerskab, eller kontrakt med Blossom-Project. Jeg accepterer at Blossom-Project bruger, opbevarer og udleverer de personlige oplysninger jeg har givet til det relevante formål med at lette og styre frivillige forhold i overensstemmelse med dansk lov om beskyttelse af personlige oplysninger (Lov om behandling af personoplysninger). Jeg forstår ved denne accept, at som frivillig er underlagt af Blossom-Projects politikker og procedurer.