13-ugers kursus kun for kvinder

Vi tager udgangspunkt i det, du allerede kan og de drømme og ønsker du måtte have.

Indhold

På kurset undervises der i yoga, håndarbejde og madlavning. Under forløbet vil du lærer om sundhed og ernæring, basal økonomi, hvordan det danske samfund fungerer samt blive bedre til dansk. Vi har god tid til at lære hinanden at kende i gruppen, og du kan stille alle de spørgsmål du måtte have omkring det at bo i Danmark. Vi vil hjælpe dig med, at finde ud af, hvordan du kan bruge dine evner i Danmark og eventuelt finder et arbejde.

Der er ugentligt mulighed for samtale med en socialrådgiver. (socialrådgiveren har tavshedspligt)

Hvad får du ud af at deltage

  • Du bliver bedre til dansk
  • Du får styrket selvtillid og større mod til at løse egne problemstillinger
  • Du komme tættere på arbejdsmarkedet og uddannelsessystemet
  • Du lærer nye færdigheder

Varighed

Kurset varer 13 uger, fordelt over 2 dage i ugen. Inden kursusstart vil der være en introdag som varer 2 ½ time, så i alt vil kurset være 35 timer. Hver undervisningsdag er af 2 ½ timers varighed. Har du brug for børnepasning, vil der blive sørget for det i netværkshuset, du skal blot sige det.

Ved endt kursus vil du modtage et kursusbevis, såfremt du har deltaget minimum 11 uger ud af 13.

Praktisk

Kurset foregår i Netværkshuset i Gentofte og starter d. 3. februar og løber frem til 12. maj. Kurset er gratis og for Gentofte borgere.

Intro til kurset er 1. februar fra kl. 16.30-19.00, hvor du vil møde alle underviserne.

Antal pladser: 12

Program

Torsdage
kl. 16.30-17.45 Håndarbejde
kl.17.45 - 19.00 Yoga
kl. 19.00 - 20.00 Socialrådgiver Time

Lørdage
kl.10.00 - 12.30 Madlavning

 

BLIV FRIVILIGE

Jeg bekræfter hermed at oplysninger jeg har givet er rigtige og korrekte efter min bedste viden. Jeg forstår, at jeg søger en frivillig stilling og derfor accepterer at bruge min tid, færdigheder og ekspertise på frivillig basis uden kompensation af nogen art. Ved accept af min ansøgning udgør et frivilligt forhold på ingen måde et ansættelsesforhold, partnerskab, eller kontrakt med Blossom-Project. Jeg accepterer at Blossom-Project bruger, opbevarer og udleverer de personlige oplysninger jeg har givet til det relevante formål med at lette og styre frivillige forhold i overensstemmelse med dansk lov om beskyttelse af personlige oplysninger (Lov om behandling af personoplysninger). Jeg forstår ved denne accept, at som frivillig er underlagt af Blossom-Projects politikker og procedurer.