. Loading video

Projekter

Hjerterum

Hjerterum

Hjerterum er inspireret af projektet Blooming Room. Et 13 ugers kursus for kvinder i hjemløshed, hvor det vigtigste formål er, at skabe et socialt rum, hvor disse kvinder kan komme og være sammen med andre kvinder i hjemløshed og have et fast holdepunkt i dagligdagen.

Læs mere
Blossoms Lillejuleaften

Blossoms Lillejuleaften

Vi inviterer enlige mødre, og deres børn, som befinder sig i en svær livssituation, indenfor til en omgang varm julehygge. Vi vil gerne minde dem om, at de ikke er alene, og at de fortjener en dejlig jul ligesom alle andre.

Læs mere
Blossoms Hygiejnetasker

Blossoms Hygiejnetasker

Med hygiejnetaskerne hjælper vi hjemløse kvinder, så de bedre kan styre deres menstruation. De uddeles af gadeplansarbejdere, og er en måde at skabe kontakt til kvinderne på, så vi bedre kan hjælpe dem.

Læs mere
Praktik og workshop

Praktik og workshop

Går du eller dine klassekammerater rundt med en lille iværksætter gemt indeni? Så er vores praktikprogram og workshop, for uddannelsesinstitutioner, lige noget for jer.

Læs mere
Projekt for flytningekvinder

Projekt for flytningekvinder

Er du flygtningekvinde, og drømmer du om uddannelse, arbejde og personligudvikling? Så tilbyder vi et gratis kursusforløb, hvor du kan styrke dine kompetencer og troen på egne evner.

Læs mere

Jeg vil hjælpe

Armbånd

Armbånd

Doner 300 kr. og modtag et unikt designet armbånd. Herved er du med til at sætte fokus på udsatte kvinders forskellige historier og unikke potentialer.

Læs mere
Skriv et kort

Skriv et kort

Er du kvinde, og vil du støtte en anden kvinde, som har det svært? Så skriv et personligt håndskrevet kort. Vi ved af erfaring, at din personlige besked gør en forskel.

Læs mere
Doner nu

Doner nu

Vi ved godt, at du slider hårdt for dine kroner og ører. Derfor er vi ekstremt ansvarsfulde omkring at bruge din donation netop dér, hvor den gør dén største forskel.

Læs mere
Virksomheder og partnerskab

Virksomheder og partnerskab

Vi mener at positiv social forandring skabes igennem et fælles koordineret lokalsamfund. Derfor er vi altid interesseret i stærke samarbejdspartnere.

Læs mere
Afhold event

Afhold event

Brug din kreativitet og passion til at gøre en reel forskel som vært for dit eget event - du kører showet, og det er kun din fantasi, som sætter grænserne.

Læs mere
Bliv frivillig

Bliv frivillig

Vil du have reel arbejdserfaring og være med til at sætte dit præg på en organisation, som er i rivende udvikling? Så kom og bidrag med netop dét, som du kan.

Læs mere

Cases

Case

Case

Danmark har mere end 6000 hjemløse, og halvdelen af dem er centeret omkring hovedstaden København. (2015 statistik). Heraf er 22 procent kvinder, den hjemløse befolkning i Danmark er meget ung og de fleste er mellem 18 og 39 år. Antallet af hjemløse i Danmark stigende og de unge føler sig meget ofte overset, skamfulde og stigmatiseret. I Danmark er der også kvindehandel. Menneskehandel er udn...

Læs mere

Om os

 

Mobile Pay: 143224

Blossom arbejder for at skabe respekt, værdighed, synlighed og inklusion for udsatte kvinder.

Blossom er et non profit, som gennem relationsarbejde skaber bedre betingelser og muligheder for udsatte kvinder.

Læs om Blossoms stifter her

Læs mere om vores mission og værdierne her

Sponsors