. Loading video

Projekter

Lillejuleaften

Lillejuleaften

Vi inviterer enlige mødre og deres børn, som har en svær tilværelse og lever i et udsat miljø, indenfor til en omgang varm julehygge. Vi vil gerne minde dem om, at de ikke er alene, give dem følelse af, at de er værdifulde og fortjener en dejlig jul som alle andre.

Læs mere
Hygiejne Tasker

Hygiejne Tasker

Med hygiejneposerne hjælper vi hjemløse kvinder så de bedre kan styre deres menstruation. Poserne bliver uddelt af gadeplansarbejdere og er en måde at skabe kontakt på. Dette opbygger tillid og betyder at vi bedre kan hjælpe dem.

Læs mere
Praktik og Workshop

Praktik og Workshop

Har du en lille iværksætter gemt i dig, og brænder du for at gøre en forskel for en sag, som er vigtig for dig? Eller er du nysgerrig efter at vide mere om NGO og iværksætteri? Så tjek Blossom’s praktik program og Workshop for uddannelsesinstitutioner.

Læs mere
Projekt for flytninge kvinder

Projekt for flytninge kvinder

Vi tilbyder et gratis kursusforløb for flygtningekvinder der ønsker, at forbedre deres danskkundskaber og skabe et bedre fundament for egen integration og styrket selvtillid og mod til at løse egne problemstillinger.

Læs mere

Jeg vil hjælpe

Armbånd

Armbånd

Modtag et specielt designet armbånd. Med dit unikke armbånd er du med til at sætte fokus på udsatte kvinders livshistorier og unikke potentialer.

Læs mere
Skriv et kort

Skriv et kort

Er du kvinder, og vil du støtte en anden kvinde, som har det svært, så skriv et personligt håndskrevet kort. Vi ved allerede af erfaring at din hjælp vil gøre en forskel

Læs mere
Doner nu

Doner nu

Vi ved godt at du slider hårdt for dine kroner og ører. Derfor er vi ekstremt ansvarsfulde omkring at bruge din donation, netop dér, hvor den gør den største forskel.

Læs mere
Virksomheder

Virksomheder

Vi mener at positiv social forandring skabes gennem et fælles koordineret lokalsamfund. Derfor er vi altid interesseret i stærke samarbejdspartnere.

Læs mere
Afhold event

Afhold event

Støt Blossom ved at være vært for et event med dine venner, studievenner, din virksomhed, Rotary osv.

Læs mere
Bliv frivillig

Bliv frivillig

Der er mange måder at hjælpe. Dit bidrag berører mange kvinder, der hver dag er i en svær og sårbar situation

Læs mere

Cases

Case

Case

Danmark har mere end 6000 hjemløse, og halvdelen af dem er centeret omkring hovedstaden København. (2015 statistik). Heraf er 22 procent kvinder, den hjemløse befolkning i Danmark er meget ung og de fleste er mellem 18 og 39 år. Antallet af hjemløse i Danmark stigende og de unge føler sig meget ofte overset, skamfulde og stigmatiseret. I Danmark er der også kvindehandel. Menneskehandel er udn...

Læs mere

Om os

About The Blossom Project

Blossom arbejder for at skabe respekt, værdighed, synlighed og inklusion for udsatte kvinder.

Blossom er et non profit, som gennem relationsarbejde skaber bedre betingelser og muligheder for udsatte kvinder.

Læs mere om Blossom vores her

Læs mere om vores mission og værdierne her

Sponsors